Cara Bermain Pertandingan Heads Up Online

pertandingan

Artikel ini adalah mengenai permainan poker head-up dalam talian. Di kolam ini, perbezaan dilakukan berdasarkan permainan tunai. Di sini pembelian adalah tetap dan setiap pemain mempunyai kerepek mereka sendiri. Kemudian tirai meningkat sehingga semua cip mencapai satu pemain. Sekiranya anda terkenal dengan strategi poker daripada permainan ini dibuat untuk anda, dan anda boleh memperoleh jumlah yang baik daripadanya. Sebilangan arahan melalui artikel ini akan membantu para poker untuk mendapatkan permulaan yang menguntungkan.

Permainan Heads-Up Poker: Faktor penting di sini adalah potensi keuntungan besar. Anda mesti melihat  download mega888 for ios dari mana anda boleh mendapat keuntungan. Sekiranya anda seorang pemain poker head-up yang baik, anda boleh mencapai ROI (pulangan pelaburan) jauh lebih banyak daripada SNGs jadual penuh dengan memainkan perlawanan. Sekiranya anda bermain dengan betul, anda boleh menjana pendapatan dengan kadar terbaik setiap jam yang pernah anda miliki.

Pengurusan bankroll: dengan semua jenis poker, pengurusan bankroll adalah kunci untuk pemenang jangka panjang terutamanya dalam pertandingan head-up. Garis panduan untuk bankroll serupa dengan sit n go standard. Pembelian 50 adalah pilihan dalam standard, dan disesuaikan atau naik mengikut keadaan peribadi anda.

Penyesuaian penting untuk memenangi pertandingan head-up: Beberapa strategi poker head-up perlu difahami. Inilah faktor penting yang perlu dipertimbangkan ketika bermain menentang lawan yang berbeza.

Penyesuaian: sesuaikan kekuatan tangan yang berbeza, kedudukan apabila menjadi penting. Sesuaikan mengikut kecenderungan lawan anda. Hanya bermain dengan pemain kader kemudian kad dan itu akan membuat anda memahami kad lawan.

Bakat membaca tangan: kerana ini dapat disesuaikan dengan pencabar anda. Sekiranya anda mempunyai bakat ini, anda boleh mengelirukan lawan dengan mudah. Pemain poker yang baik tetap menjadi ‘sejarah tangan’ dengan mereka dan terus memeriksa pembacaan mereka.

Control over Tilt: Berikut adalah dua bidang berkaitan di mana kawalan diperlukan. Salah satunya adalah pengurusan bankroll, yang sudah dijelaskan dan yang lain adalah kemampuan untuk mengawal kecondongan anda. Kawalan atas kecondongan diperlukan kerana lebih berbahaya dalam perlawanan head-up daripada pertandingan full-ring di mana anda harus mengambil keputusan pada setiap pertaruhan. Dalam permainan gelanggang penuh, anda boleh melipat semuanya dengan mudah, yang mustahil dalam pertandingan head-up. Pemain yang tidak mempunyai kawalan terhadap kecondongan akan cepat hancur di head-up poker.

Sekiranya anda mengikuti petua ini, anda akan dapat mengawal permainan anda dengan baik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *