Anda Tidak Boleh Hidup Tanpa Mesin Mengocok Kad

kartu

Salah satu faedah terbaik menggunakan mesin pemusing kad ialah bilangan permainan tangan meningkat. Ini kerana lebih sedikit masa yang dihabiskan untuk menggegarkan geladak antara tangan. Anda mungkin tidak menyedari berapa banyak masa yang dihabiskan untuk menggeser kad pada malam kad.

Sekiranya anda bermain kad mega888 seseorang yang diketahui lambat berurusan dengan kad anda, mega888 anda akan mendapat tahap ganjaran tambahan untuk pengocok. Tidak ada yang akan membuat anda gila lebih cepat daripada ketika anda terdesak untuk sampai ke tangan seterusnya dan peniaga terperangkap dalam perbualan dan dihalang untuk mendapatkan giliran seterusnya.

Setelah semua orang mencuba pengocok, sangat sedikit pemikiran yang diperlukan untuk menggunakannya pada pusingan berikutnya. Dalam sekelip mata anda boleh mengambil geladak, membelah dua dan meletakkan separuh daripadanya di setiap sisi mesin. Tekan butang dan dalam beberapa saat mesin pengacau akan selesai dan geladak akan siap ditangani.

Saya akan memberitahu anda satu perkara mengenai mesin pengacau anda yang paling tidak anda sukai. Anda tidak akan menyukainya jika anda tidak memilikinya. Sejujurnya, anda juga boleh memesan beberapa mesin pengocok sehingga anda boleh meletakkannya secara strategik di mana sahaja anda bermain kad secara berkala. Sebut saja sebagai hadiah dan tolaklah sampai akhir yang anda mahukan untuk menggunakannya semasa anda di sana bermain kad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *